ZIUA UȘILOR DESCHISE ÎN ȘCOALA PROFESIONALĂ or.CRIULENI

Astăzi, pe 25.04.2019 în Școala Profesională or.Criuleni a fost o zi specială – Ziua Ușilor Deschise. Absolvenții claselor a IX-a  au fost așteptați pentru a se familiariza cu procesul și oferta educațională pe care le-o propune școala noastră.

           Activitatea a început cu un careu solemn despre istoricul și tradițiile școlii, realizările elevilor și cadrelor didactice. La acest careu am avut oaspeți de onoare: membrii Consiliului Raional Criuleni, conduși de președintele raionului- Dnul Ion Țurcan.

          Ziua a continuat cu vizitarea expozițiilor ( lucrările elevilor) amenajate în holul insituției. A urmat apoi vizitarea atelierelor, sălilor de studii, cantinei și căminelor școlii.

Absolvenții au dialogat cu echipa managerială, cadrele didactice și cu actualii elevi ai școlii. Cei mai receptivi au fost elevii gimnaziului Izbiște, fiind prezenți în număr de 34 persoane. Absolvenții claselor a IX-a, pe care i-am avut ca oaspeți au rămas profund impresionați de condițiile de studii și de trai de care dispune școala. 

        Mulțumim mult oaspeților pentru interes și managerilor gimnaziilor din raion pentru colaborare, care înțeleg că continuitatea este  dimensiunea inerentă a fenomenului educațional.

       Ușile Școlii Profesionale or.Criuleni rămân deschise în continuare pentru toți doritorii de a ne cunoaște.

       Vă așteptăm cu mare drag!